MATUZALEM tabletta

MATUZALEM nyelvalatti tabletta

MATUZALEM krém

Fermentált fekete teából készült flavonoid-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

Doboz tartalma: 30 darab 240mg-os tabletta

RENDELHETŐ ITT!

Telefonos rendelés: 06 30 6874347

vagy email: dobrotkabela@gmail.com Flavonoidok természetes anyagok, melyek kis mennyiségben megtalálhatók gyümölcsökben, zöldségekben, teában és számos más, naponta fogyasztott élelmiszerben. Flavonoidoknak antioxidáns hatása van. Részt vesznek a szervezetben létrejövő káros oxidatív folyamatok gátlásában, így hozzájárulnak szervezetünk egészséges működéséhez.

Adagolás: a MATUZALEM tablettából 30 napon keresztül naponta megközelítőleg 24 óránként egy tabletta elfogyasztása javasolt, célszerűen este, lefekvés előtt. Egészségmegőrzés céljából háromhavonta egy kúra (30 tabletta) elfogyasztását javasoljuk.

Hatóanyag: fermentált fekete teából kivont flavonoid-komplexum 1mg/tabletta. Flavonoid komplexumon belül lecoantocyanidines 25-40%, catechins 60-75%.

A készítmény nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Növényi eredetű flavonoid komplex, első sorban katekinok, leukoanticianidinok, kianidinok, és általánosan 3,5 flavon-diol derivátum.

A terméket világszabadalom védi, a termék feltalálója Mr. Jan Kerestes Jr. 2009. április 24-én WIPO díjat kapott.

A WIPO (Szellemi Tulajdon Világszervezete) az ENSZ egyik szakosított szervezete, 1967-ben hozták létre, hogy ösztönözzék a kreatív tevékenységet, és támogassák a szellemi tulajdon védelmét az egész világon.

A MATUZALEM® fogyasztása során a szervezetbe jutó, a szervezet sejtjeivel intelligens módon kommunikáló ősi molekulák elsőbbségi sorrendben rendezik a sejtek egyensúlyi helyzetének visszaállítását, valamint jelentős mértékben gátolják a degenerálódott, mutálódott sejtek
szaporodását.

Kis molekula tömegük révén szabadon átjutnak a sejtek citoplazmáján és az egyensúlyukból kibillentett sejteket, illetve azok alkotóelemeit a szabad elektronjaik révén egyensúlyi helyzetbe hozzák, vagyis visszaállítják az arany középutat, melynek eredményeként helyreáll a sejtek működése és a sejtek közötti információ áramlás. Igen nagy számú szabad elektronjaik révén kifogják és vagy befogják a szervezetben jelenlévő szabad gyökkel rendelkező káros atomokat, molekula részeket, molekulákat. Az egyensúlyi helyzet rendezése során képesek az elektronjaik leadásra is. Tehát a sejtek esetében elektront nem csak elvenni, hanem hozzáadni is képesek.

MATUZALEM®-re jellemző tulajdonságok!


A készítmény aktív összetevőjének kémiai összetétele:


növényi eredetű flavonoid komplex, első sorban katekinok, lekoantocyani-dinok, cyanidinok, és általánosan 3,5 flavon-diol derivátum.

Ezek a komplexumok a készítményben monotól oligomér formákig vannak jelen. Fellelhetők a többek közt a zöld és fekete tealevelekben, valamint a piros szőlő magjában.

Molekula tömegük 2000-5000 dalton körüli és forgás/grammonként 10 a 18.-on és  10a22.-en párosítatlan elektronnal rendelkeznek.

Ezek az ősi molekulák a növényekben fotoszintézis útján keletkeznek és a növényi anyagcsere melléktermékei.

A növényekben folyadék formájában vannak jelen, feladatuk a növényzet külső és belső ártalmaktól való védelme.

Figyelmeztetés: a készítmény felnőttek részére készült. Napi javasolt mennyiséget ne lépje túl.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett (hónap, év) hónap végéig

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, 20 C-alatt, gyermekektől elzárva tartandó

Gyártó: NIKA s.r.o., Nová 135, Povazská, Bystrica, SK

Gyártás helye: FEVA s.r.o., B Némcové 580, 742 21 Koprivince, Cseh Köztársaság


A termék minőségét tanúsítja: Cseh Köztársaság Állami Egészségügyi Intézet, Prága
Minőségtanúsítás száma: 17-120/077